Duo pocketcamcorders van Samsung

0
31
Samsung HMX-P300 (voorzijde) en HMX-P100 (achterzijde)

Samsung HMX-P300 (voorzijde) en HMX-P100 (achterzijde) (© ; licentie: )

De twee nieuwe Samsung Full HD pocketcamcorders hebben een One Touch Sharing-fucntie voor het eenvoudig online delen van video’s met familie en vrienden.

De Samsung Full HD HMX-P300 en HMX-P100 zijn twee videocamera’s in pocketformaat zodat je ze gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. De One Touch Sharing-functie brengt de opgenomen video’s automatisch over naar je pc of laptop, zodra je de camera aansluit met de ingebouwde usb-aansluiting. Die zorgt er ook voor dat de batterij wordt opgeladen. Met de twee pocketcamcorders kan je naast video ook foto’s maken. De HMX-P300 biedt een fotoresolutie van 8 megapixel en de HMX-P100) een fotoresolutie van 5 megapixel. De pocketcamcorders gebruiken micro SD-geheugenkaartjes.
Beide camera’s hebben de Auto Focus- en Smart Auto-functie die automatisch de focus en instellingen aanpassen aan de omstandigheden. Met Samsung’s Record Pause-technologie kan je tijdens het filmen korte pauzes nemen zonder dat je bestanden aan elkaar dient te plakken als je klaar bent met de opnamen. De HMX-P300 heeft een 3-inch touch lcd-scherm dat je kan draaien, zodat je uit verschillende posities kunt filmen. Dit model heeft een 3x optische zoomlens. De HMX-P100 heeft een kleiner 2,7-inch touchscherm en 1x optische zoomlens.

Prijs en beschikbaarheid
De HMX-P300 en de HMX-P100 zijn verkrijgbaar vanaf maart voor een adviesprijs van respectievelijk € 199 en € 149.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLcd-monitor maakt video opnemen met DSLR-camera eenvoudiger
Volgend artikelDraagbare harde schijf met 2 TB capaciteit en USB 3.0
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.