HD mediaspeler met usb 3.0-aansluiting

0
25
Eminent EM7195 HD mediaspeler

Eminent EM7195 HD mediaspeler (© ; licentie: )

De Eminent EM7195 is een HD mediaspeler die is uitgerust met een usb 3.0-aansluiting waardoor je in enkele ogenblikken film kan overzetten op de interne harde schijf.

Eminent is een Nederlands merk. De nieuwste HD mediaspeler van de fabrikant is uitgevoerd in pianozwart geborsteld aluminium. Je kan op een eenvoudige manier een harde schijf in de EM7195 schuiven om ze vervolgens te vullen met films, foto’s en muziek. De mediaspeler is uitgerust met de nieuwe generatie Realtek RT1183 DD C+ chipset met verhoogde stabiliteit, snellere navigatie en HD audio-ondersteuning. De mediaspeler kan vrijwel alle bestandsformaten afspelen op tv, inclusief mkv en h.264.
Naast de usb 3.0-aansluiting heeft de EM7195 een 100 Mbps LAN-aansluiting, 3 usb-poorten, een SATA-poort en een kaartlezer. Tevens is de HD media player voorzien van DVB-T twin-tuner.
Eminent levert de EM7195 met een volwaardige afstandsbediening met verlichting. Hierdoor kun je de HD mediaspeler ook in het donker bedienen. Ook alle benodigde kabels, inclusief hdmi- en usb 3.0-kabel worden meegeleverd.

Prijs en beschikbaarheid
De Eminent EM7195 HD mediaspeler zal in maart 2011 verkrijgbaar zijn. Eminent biedt 5 jaar garantie. De prijs werd niet meegedeeld.

Foto van Eminent
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCamera detecteert automatisch vallende bejaarden
Volgend artikelStijvolle lichtgewicht laptop voor zakelijke gebruikers
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.