Draadloze oplossingen voor home entertainment

0
33
Netgear 3DHD Wireless Home Theater Networking Kit WNHDB3004

Netgear 3DHD Wireless Home Theater Networking Kit WNHDB3004 (© ; licentie: )

Netgear introduceert twee oplossingen waarmee je draadloos hoge definitie-beelden kunt afspelen op een HD-tv. Naast een mediaspeler brengt de fabrikant ook een 3HD draadloze netwerkkit op de markt.

De Netgear 3DHD Wireless Home Theater Networking Kit (WNHDB3004) kan 1080P HD en 3DHD-videostreams draadloos en zonder verlies van data streamen. De draadloze netwerkkit bestaat uit twee 3DHD Wireless Home Theater Adapters (WNHD3004). Je dient de ene adapter aan te sluiten op de router of gateway en de andere in de nabijheid van het home theatertoestel te plaatsen. Je kan tot vier met Ethernet-poorten uitgeruste media-apparaten aansluiten, zoals televisies, Blu-rayspelers, game consoles, digitale videorecorders, set-topboxes, digitale media-adapters en computers. De netwerkkit is uitgerust met vier ingebouwde zenders en ontvangers en is in staat tot twee HD-streams simultaan te streamen doorheen het huis, ook doorheen meerdere muren. De Netgear 3DHD Wireless Home Theater Networking Kit (WNHDB3004) is medio november beschikbaar.

Netgear Roku Player NTV250

Netgear Roku Player NTV250 (© ; licentie: )

De Netgear Roku mediaspeler (NTV250) is een mediaspeler die 1080p HD videoresolutie ondersteunt. De mediaspeler heeft een ingebouwde draadloze-N antenne en een Ethernet-poort. Je kan de Roku speler aansluiten op de tv met een HDMI- of composietkabel. De HDMI-kabel wordt niet meegeleverd. Met de mediaspeler krijg je toegang tot online content van aanbieders zoals YouTube, Vimeo, Flickr, SmugMug en vele anderen. Netgear levert een eenvoudige afstandsbediening bij het toestel. De Netgear Roku Player NTV250 is in december te koop. De prijzen van beide producten werden niet meegedeeld

Foto van Netgear
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBetaalbare multifunctionele NAS-server
Volgend artikelVlaams Belang-leeuw duikt op in Apple promotie
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.