Filmen vanuit alle hoeken met pocketcamcorder

0
51
Samsung HMX-E10

Samsung HMX-E10 (© ; licentie: )

De Samsung HMX-E10 is een Full-HD camcorder die is uitgerust met een lens die 270 graden kan draaien. Daardoor is het mogelijk om vanuit alle hoeken te filmen.

Samsung’s nieuwe pocketformaat Full-HD videocamera is uitgerust met een 1/3,2-inch CMOS-sensor die video’s opneemt in Full-HD 1920 x 1080 resolutie (30bps/H.264) en foto’s maakt in een resolutie van 8 megapixel. Met de 270 graden draaibare lens kan je ook jezelf filmen. De achterzijde van de HMX-E10 is uitgerust met een 2,7-inch aanraakgevoelig lcd-scherm. Bij het opnemen van een video wordt het scherm in tweeën gesplitst. In het bovenste gedeelte zie je de live videostream en in het onderste gedeelte de touchscreen functieknoppen voor opnemen, stoppen en afspelen. Door het scherm tijdens het afspelen horizontaal te kantelen kun je de video direct in breedbeeld over de gehele breedte van het lcd-scherm bekijken.

Intelli-Studio
De HMX-E10 heeft ingebouwde en uitschuifbare usb-aansluiting waarmee je de camcorder rechtstreeks aansluit op een computer om video’s en foto’s op te slaan en te delen. De batterij wordt dan ook opgeladen. Samsung’s Intelli-Studio-software op de HMX-E10 maakt het mogelijk video te bewerken en af te spelen op elke computer. De HMX-E10 heeft ook verschillende Smart Filters voor lens- en kleureffecten.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung HMX-E10 camcorder is vanaf september beschikbaar in de kleuren zwart, wit en oranje voor een adviesprijs van € 199.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMuis is ook rekenmachine
Volgend artikelFull HD mediaspeler met draadloze functionaliteit
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.