Energiezuinige en ultraslanke Full HD-monitoren

0
40
AOC e2237Fwh WLEd-scherm

AOC e2237Fwh WLEd-scherm (© ; licentie: )

De nieuwe AOC e2237Fwh 22-inch en e2437Fh 24-inch Full HD-monitoren gebruiken energiezuinige WLED-verlichting en bieden erg contrastrijke beelden.

AOC pakt uit met twee WLED-monitoren met Full HD-resolutie. De e2237Fwh 54,7 cm/22 inch en e2437Fh 61 cm/24 inch computerschermen bieden bovendien een uitzonderlijk hoge dynamische contrastratio van 20.000.000:1. Beide schermen zijn slechts 22 mm diep en hebben een transparant frame met een kristalheldere afwerking. Dat frame kan aan de eigen smaak worden aangepast, want de frontjes zijn verwisselbaar. Onder het scherm bevindt zich een blauw led-strip en een aanraak-ring om doorheen het menu te navigeren. Het scherm kan gekanteld worden op zijn voet. De i-Care-sensor past het beeld automatisch aan naargelang het omgevingslicht. Qua aansluitingen kom je niets te kort: vga d-sub, dvi-d en hdmi (met kopieerbescherming hdcp) zijn allemaal van de partij. De nieuwe AOC monitoren liggen vanaf augustus in de winkel. De prijzen zijn evenwel nog niet bekend.

Foto van AOC
Website: AOC EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNuttige tips voor de aankoop van een tv-toestel
Volgend artikelEmotie en informatica blijven best gescheiden
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.