Uitgebreide opslagcapaciteit op nieuwe SDXC geheugenkaartje

0
25
Transcend Ultimate SDXC 64GB

Transcend Ultimate SDXC 64GB (© ; licentie: )

Transcend brengt een geheugenkaartje op de markt volgens de nieuwe SDXC (Secure Digital eXtended Capacity) standaard voor SD kaarten met meer opslagpotentieel en snellere leessnelheid.

Met de Ultimate SDXC 64GB introduceert Transcend haar eerste 64GB Klasse 10 SDXC geheugenkaart. Ze biedt een leessnelheid tot 25 MB/s. De kaarten zijn bij uitstek geschikt voor HD camera’s en camcorders voor het opnemen van 1920 x 1080 Full HD video’s of het maken van snelle opnames bij sport of andere evenementen waarbij snelle bewegingen voorkomen.
SDXC (Secure Digital eXtended Capacity) is de nieuwe standaard voor SD kaarten, vastgesteld door de Secure Digital Association (SDA). De capaciteiten variëren van 32 GB tot 2 TB, terwijl die bij de SDHC standaard beperkt is tot 32 GB. Een 64 GB SDXC kaart is geschikt voor het opslaan van maximaal 26.208 foto’s (gebaseerd op 5 megapixel JPEG compressie formaat), 352 uur aan video’s van standaardkwaliteit (MPEG-4 video bij 384 Kbps), of 640 minuten aan 1920×1080 video’s.

Prijs en beschikbaarheid
Wanneer de Transcend 64GB Klasse 10 SDXC geheugenkaart te koop is en voor welke prijs werd niet bekend gemaakt.

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLichte zakelijke laptop in geborsteld aluminium
Volgend artikelComfortable oortjes met helder geluid
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.