HD webcams met videotelefoniefunctie

1
154
Logitech HD Pro Webcam C910

Logitech HD Pro Webcam C910 (© ; licentie: )

Logitech kondigt nieuwe HD webcams aan en een nieuwe versie van de VID toepassing waarmee deze webcamera’s kunnen videobelllen in hoge definitie.

Het vlaggenschip van de nieuwe reeks HD webcams is de Logitech HD Pro Webcam C910. Deze slanke webcamera kan video opnemen in Full HD 1080p en videobellen in HD 720p resolutie. De webcam levert stereogeluid met twee microfoons met Logitech RightSound-technologie. De webcam kan ook foto’s maken tot 10 megapixel (softwarematig).
De Logitech HD Webcam C510 is een draagbaar model dat je kan opvouwen zodat hij in een jaszak past. De C510 kan video opnemen en videobellen met een HD 720p resolutie. De webcam heeft een ingebouwde microfoon met Logitech RightSound-technologie. De C510 kan 360° draaien en kan foto’s maken tot 8 megapixel (softwarematig).
Daarnaast brengt Logitech met de HD Webcam C310 en HD Webcam C270 nog twee instapmodellen op de markt. Beide bieden een HD 720p resolutie. Met de C310 kan je foto’s maken tot 5 megapixel, met de C270 tot 3 megapixel (beide softwarematig).

Logitech HD Webcam C510

Logitech HD Webcam C510 (© ; licentie: )

Logitech Vid HD
Logitech levert de HD webcams met de Vid HD toepassing. Deze software maakt videotelefonie mogelijk in hoge definitie. De toepassing kun je ook gratis downloaden. Alle webcams bieden ook één-klik upload van de HD video’s naar Facebook of YouTube. Ze ondersteunen ook alle belangrijke communicatieplatformen zoals Skype, Yahoo! Messenger, Windows Live Messenger en Gmail Voice and Video Chat. Logitech levert video- en fotobewerkingssoftware van Magix bij de producten.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech HD Pro Webcam C910 is beschikbaar vanaf augustus voor een adviesprijs van € 99,99. De HD Webcam C510 is ook in augustus leverbaar voor een adviesprijs van € 49,99. De HD Webcam C310 met een adviesprijs van € 39,99 en HD Webcam C270 met een adviesprijs van € 29,99 zijn vanaf juli te koop.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGoogle Maps krijgt navigatiefunctie
Volgend artikelLED-tv Sharp heeft overvloed aan kleuren
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Hi.
    I have this question:
    My PC monitor id HD.
    My friends etc. do not have HD Monitots.
    So what is the use of installing a HD web cam?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.