Enorme keuze aan hoofdtelefoons

0
31
Sennheiser CX980 (Expression Line)

Sennheiser CX980 (© ; licentie: )

Met vier series en maar liefst 26 verschillende modellen biedt hoofdtelefoonspecialist Sennheiser een groot assortiment aan hoofdtelefoons.

Sennheiser beschikt over een database met de eigenschappen van meer dan 3.000 verschillende oren. Elke lijn van het nieuwe gamma hoofdtelefoons van Sennheiser heeft een aantal unieke eigenschappen en is ontworpen voor een specifieke doelgroep. De fabrikant ontwikkelde in de jongste lijn bijvoorbeeld een aantal modellen speciaal voor gebruikers met kleine oren.

Expression Line
De Expression Line bestaat uit drie modellen: de CX 980, MX 980 en OMX 980 hoofdtelefoons (klik op de links voor technische details). Dit zijn de topmodellen van het nieuwe gamma en ze zijn bedoeld voor wie ook onderweg de beste geluidskwaliteit wil. De 3.5 mm plug is roteerbaar voor extra draaggemak. Het opbergetui doet tegelijk dienst als kabelopwinder en de hoofdtelefoons worden standaard geleverd met een clip en een vliegtuigadapter.

Classic Line
De Classic Line bestaat uit de MX 870, CX 870, CX 880 en OCX 880. De MX 870 is een in-ear model, terwijl de CX 870 en CX 880 twee ear-canal modellen zijn. De OCX 880 is dan weer een ear-canal model met oorhaak. Volgens Sennheiser biedt deze lijn een goede geluidskwaliteit en een stijlvol design voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Sennheiser PMX680 (Sports  Line)

Sennheiser PMX680 (Sports Line) (© ; licentie: )

Street Line
De nieuwe Street Line is speciaal ontworpen voor dagelijks en intensief gebruik. Deze lijn bestaat uit maar liefst vijftien modellen die elk hun eigen unieke eigenschappen hebben. Zo zijn er hoofdtelefoons met een smaller ontwerp, een ear-canal of lanyard model, een duoplug om samen naar muziek te luisteren of extra demping van externe geluiden. Ook de prints op alle Streetline-modellen zijn allemaal uniek. Opzetstukjes voor de ear-canal dopjes zijn verkrijgbaar in diverse materialen en afmetingen. Hierdoor is de pasvorm en geluidsweergave aan te passen aan ieders eigen wens en smaak.

Sports Line
Sennheiser ontwikkelde de vier modellen uit de Sports Line in samenwerking met adidas. De lijn is bedoeld voor sporters. De hoofdtelefoons zijn water- en zweetbestendig en voorzien van verschillende ergonomische details voor de beste pasvorm. De PMX 680 is het enige model in de serie met een nekband. De MX 680 is een in-ear model, de CX 680 wordt in de gehoorbuis geplaatst en de OMX 680 houdt de dopjes met speciale oorhaken op hun plaats.

Foto van Sennheiser
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTrio dvd home cinemasystemen van Pioneer
Volgend artikelGaming laptop met betere audiobeleving
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.