Home Hardware

Tablet-accessoires voor iPad en Android van Logitech

0
21
Logitech Tablet Keyboard

Logitech Tablet Keyboard (© ; licentie: )

Logitech, gespecialiseerd in randapparatuur en accessoires, introduceert toetsenborden en draadloze luidsprekers voor iPad en Android-tablets.

Logitech introduceert de Keyboard Case, de Tablet Keyboard en de Wireless Speaker. De eerste twee zijn specifiek bedoeld voor de Apple iPad 2 en iPad, de laatste werkt daarnaast ook op Android-tablets.

Logitech Keyboard Case
Deze aluminium case beschermt het scherm en de zijkanten van de iPad 2 en bevat tegelijk een toetsenbord dat via Bluetooth met de iPad 2 wordt verbonden, en opgeladen kan worden via een usb-poort. De batterij houdt het tien uur op een volle lading. Dankzij de uitsparing die zich achter het toetsenbord bevindt kun je de iPad 2 neerzetten in portret- of landschapsrichting. De Keyboard Case ligt in juli in de winkels voor aan adviesprijs van 99,99 euro.

Logitech Tablet Keyboard
Deze combinatie van een standaard en een draadloos toetsenbord sluit je eveneens via Bluetooth aan op de iPad of iPad 2. Je kunt de iPad in rechtopstaand of liggend in de standaard plaatsen. Dit toetsenbord werkt met 4 AAA-batterijen. Het Tablet Keyboard is in juli beschikbaar en kost 59,99 euro.

Logitech Wireless Speaker
Deze draadloze stereoluidspreker kun je via Bluetooth verbinden met iPad, Android-tablets, smartphones en mediaspelers, voor zover die het A2DP protocol ondersteunen. De accu houdt het tot tien uur uit op een volle lading. Een draaghoes wordt meegeleverd. De Wireless Speaker heeft ook een 3,5 mm audioingang. Deze luidspreker ligt in juli in de winkels voor 99,99 euro.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Logitech Wireless Speaker

Logitech Wireless Speaker (© ; licentie: )

Logitech Keyboard Case

Logitech Keyboard Case (© ; licentie: )

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.