Genieten van muziek zonder draad

0
39
Sony MDR-RF4000K draadloze hoofdtelefoon

Sony MDR-RF4000K draadloze hoofdtelefoon (© ; licentie: )

Sony introduceert na nieuwe headsets met afneembare microfoon nu ook twee nieuwe draadloze hoofdtelefoons. Die bieden tussen 7 en 23 uur luisterplezier tot op dertig à honderd meter afstand.

De Sony MDR-RF4000K hoofdtelefoon gebruikt digitale radiosignalen. Dit garandeert een storingsvrije draadloze ontvangst tot dertig meter van de geluidsbron. De Sony MDR-RF4000K heeft dikke oorkussens die het geluid goed afschermen. Hij kan volledig worden aangepast aan het hoofd van de gebruiker, zodat hij zo comfortabel mogelijk zit. Deze hoofdtelefoon heeft ook een eigen volumeknop. De oplaadbare accu biedt tot zeven uur luistertijd. Je kunt echter ook AAA-batterijen gebruiken en dan haal je tot tien uur autonomie. Als de hoofdtelefoon niet wordt gebruikt, schakelt hij zichzelf uit om stroom te besparen.
De Sony MDR-RF810RK is een lichtere draadloze hoofdtelefoon van slechts 220 gram die analoge radiosignalen gebruikt. Dit is wel storinggevoeliger, maar je kunt er op grotere afstand mee luisteren, tot wel honderd meter. Ook deze draadloze hoofdtelefoon heeft een eigen volumeknop. De accu houdt het dertien uur uit op een lading. Gebruik je AAA-batterijen dan kun je zelfs tot 23 uur luisteren.
Beide hoofdtelefoons zijn beschikbaar vanaf april 2010. De MDR-RF4000K kost €150, terwijl de MDR-RF810RK de jouwe is voor €50.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLed-monitors met oog voor design
Volgend artikelDuo Xacti camcorders in zakformaat
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.