Draadloos speakersysteem van Bose geeft je pc meer pit

3
224

Bose SoundLink RemoteAfstandsbediening
De afstandsbediening biedt plaats aan slechts acht knopjes. Toch kan je hiermee het volledige apparaat bedienen. Je kan het toestel ermee in- en uitschakelen, de weergave starten/pauzeren, de weergavebron kiezen, het volume regelen en afhankelijk van de gebruikte software een volgend of vorig nummer selecteren. Tijdens onze test met Windows Media Player functioneerde de afstandsbediening naar behoren.

Kwaliteit
De geluidskwaliteit is zeer goed. De SoundLink produceert een warme, volle klank. Ook de lage tonen worden zeer goed weergegeven. Dat uit een compacte speakerset als de SoundLink zo een vol geluid komt is eigenlijk al verwonderlijk. Als we vergelijken met het 2.1 luidsprekersetje van Logitech dat we reeds geruime tijd gebruiken is het verschil dag en nacht. Soms wordt Bose afgeschreven als duur en slecht, maar ik zou dan aanraden om de SoundLink bij een erkende Bose dealer te beluisteren en vervolgens zelf een objectief oordeel te vellen. Wij zijn alvast onder de indruk van de prestaties van de SoundLink.

Beschikbaarheid
De Bose SoundLink is online verkrijgbaar via Bose en bij erkende Bose dealers. Voor een overzicht van de dealers in jouw buurt, kan je terecht op de website van Bose Corporation (surf naar je land en dan naar de dealerinformatie). De adviesprijs van de SoundLink bedraagt 549 euro inclusief 21 % btw. Voor België is dat inclusief Bebat en Recupel.

Conclusie
De Bose SoundLink is een compact, maar krachtig draadloos muzieksysteem met een goede geluidskwaliteit. Goedkope computerluidsprekers kunnen in de verste verte niet concurreren met de SoundLink. Het enige nadeel zal voor heel wat mensen de hoge prijs zijn. Wat je ervoor terug krijgt is echter de moeite. Wij kunnen het systeem met een gerust hart aanbevelen.

(78/100)

SysteemvereistenHet Bose SoundLink systeem kan worden gebruikt met elke Mac of pc met een beschikbare USB-poort.
Adviesprijs
€ 549 (je kunt het product ook online bestellen bij Bose; in België is de levering ervan gratis tot 15 januari 2010)
1
2
3
4
Vorig artikelMS Office 2010: PowerPoint preview
Volgend artikel2010 is jaar van energiezuinige universele gsm-lader

3 REACTIES

  1. Dat kan dus wel degelijk!
    Ook aansluiten van iphone of ipad via bluetooth gaat moeiteloos.

    Inderdaad prachtig geluid.

    • Ik krijg hè’ maar niet aangesloten via Bluetooth, iemand een idee hoe ik dit kan oplossen, zodanig dat ik via I Phone 4s hiernaar kan luisteren?

      Grtz
      W

  2. Spijtig dat het systeem niet beschikt over een mogelijkheid om aan te sluiten op het elektriciteitsnet met een stekker, dan was het voor mij een topper, mijn feestjes duren langer dan 3 uur, snap je…
    Dus nu hoef ik’m niet 🙂

Reacties zijn gesloten.