Mooiere smoel, gelijke prestaties

0
42

biedt eveneens een resolutie van 1024 x 600 pixels. Besturingssysteem is hier eveneens WinXP Home SP3.
Toshiba levert heel wat interessante systeemsoftware mee die je ook aantreft op hun gewone notebooks. ConfigFree is een hulpprogramma om eenvoudig te koppelen aan en te schakelen tussen allerlei al dan niet draadloze netwerken. (De NB200 is ook verkrijgbaar in een uitvoering met een 3G-modem en dan kun je met behulp van dit hulpprogramma naadloos schakelen tussen gratis en betalende draadloze netwerkverbindingen.) HDD Protect beschermt de harde schijf tegen onverwachte schokken. Toshiba Power Saver is een hulpprogramma voor een fijnmazig stroombeheer waarmee je de levensduur van de accu nog wat kunt verlengen door selectief allerlei onderdelen van de netbook uit te schakelen.

 

Fujitsu M2010
Fujitsu M2010

Prestaties
De accu van de Fujitsu M2010 houdt het ongeveer 285 minuten of bijna vijf uur uit op een volle lading. De Toshiba NB200 doet het met 313 minuten iets beter. De benchmarkprestaties van beide notebooks lopen voor het overige vrijwel gelijk. De Fujitsu is een tikkeltje sneller dan de Toshiba, maar in de

1
2
3
4
5
Vorig artikelNetwerkmonitors helpen besparen
Volgend artikelStof je vinylplaten af
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.