Fit met muziek

0
38

een persoonlijk profiel aanmaken. Dit kun je privé of publiek maken. In het laatste geval kun je je resultaten delen met anderen en openbaar maken op sociale netwerksites zoals Facebook.

 

Nikeplus.com
Nikeplus.com

Werking
De NIKE + iPod Sport Kit is heel gebruiksvriendelijk. Ze is perfect geïntegreerd met de iPod. De werking legt zichzelf uit. Tijdens het lopen houdt een naar keuze mannelijke of vrouwelijke stem je om de zoveel tijd op de hoogte van je vorderingen. Voor de rest weerklinkt de muziek (of podcast) van je keuze. Je kunt die informatie ook op elk moment opvragen. De training pauzeren of onderbreken is ook mogelijk.
Een stukje muziek dat je extra motiverend vindt, kun je als ‘PowerSong’ instellen. Dit stukje motivatiemuziek kun je oproepen als je het even moeilijk krijgt tijdens je inspanningen. Je kunt een zender koppelen met een andere sensor, maar dan moet je er wel eerst mee linken.

1
2
3
Vorig artikelSuperslanke laptop houdt het 16 uur uit
Volgend artikelDraadloos muzieksysteem dat je met je iPhone bedient
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.