Unieke combinatie van groothoek en zoomvermogen

1
51

bevindt. Je kunt de bestandrgrootte, het focusbereik, de lichtmeting, de ISO-waarden en witbalans aanpassen. Ook kan je hier kiezen uit verschillende continu-opnamen en gezichtsdetectiefuncties, zoals lach- en knipperdetectie. Het menu werkt met een soort tabbladen en je maakt je keuzes met de ronde functieknop.

Samsung WB500   Samsung WB500

Klik op de afbeeldingen om ze te openen in het originele formaat


Video
Steeds meer camera’s maken tegenwoordig ook video-opnamen in hoge definitiekwaliteit. De WB500 kan video opnemen in het H.264-formaat (hoogste kwaliteit: 1280X720 met 30 beelden per seconde). De camera laat toe om tijdelijk te pauzeren tijdens het filmen. Op die manier kun ervoor kiezen om ongewenste scènes niet op te nemen en kun je als het ware een video maken uit meerdere filmclips.

Samsung WB500   Samsung WB500

Klik op de afbeeldingen om ze te openen in het originele formaat


Kwaliteit
De foto’s die de Samsung WB500 maakt zijn wat gesatureerd. Het lijkt soms zelfs wat alsof de beelden zijn bijgekleurd. Als we de foto’s in detail besturen, missen we ook de fijne details in

1
2
3
4
Vorig artikelLCD-scherm op voor- en achterzijde
Volgend artikelEerste Android smartphone van Samsung
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

Reacties zijn gesloten.