Unieke combinatie van groothoek en zoomvermogen

1
51

lensverschuiving) gebruikt de WB500 ook een digitaal stabilisatiesysteem (op basis van algoritmen) om mogelijke trillingen te corrigeren.

Scherm
Op de achterzijde zit naast het 2,7-inch (6,9 cm) QVGA (230.000 pixels) lcd-scherm een knop met vijf functies met daaromheen knoppen om foto’s te verwijderen, om effecten toe te voegen en om ze weer te geven op het scherm of ze af te printen.
De helderheid van het scherm kan je instellen. Je hebt de keuze tussen donker normaal of licht; Je kan ook opteren voor de Auto-instelling die het helderheidsniveau automatisch anpast. Wellicht zul je de andere opties niet vaak gebruiken. Toch blijft ook bij deze Samsung camera het moeilijk om je onderwerp goed in beeld te nemen via het lcd-scherm bij fel zonlicht.

Samsung WB500

Bediening
Ondanks de vele instelmogelijkheden is de bediening van de WB 500 toch vrij intuïtief. In fotomode roep je de meeste instellingen op met de Fn toets die zich naast het lcd-scherm

1
2
3
4
Vorig artikelLCD-scherm op voor- en achterzijde
Volgend artikelEerste Android smartphone van Samsung
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

Reacties zijn gesloten.