Ultieme muis voor gamers

0
76

BlueTrack-technologie
Microsoft heeft deze muis voorzien van BlueTrack-technologie. Daardoor kan je de muis probleemloos gebruiken op verschillende oppervlakken. De technologie werd ontwikkeld door Mark DePue (Microsoft Platforms Engineering Manager). BlueTrack maakt gebruik van de kracht van optische technologie in combinatie met de precisie van een laser.
Volgens Microsoft kan je nu zelfs vlot werken op granieten aanrechtbladen, luchthavenstoelen en tapijten. We namen de proef op de som en testten de muis op onze vensterbanken, een broek, een trui en zelfs ons bedlaken… De muis verbaasde ons en werkte vlot op al deze oppervlakken.
De muis beschikt over een beeldverwerking van 13000 frames per seconde, een maximale acceleratie van 75 G en een maximale snelheid van ruim drie meter per seconde . Het ideale maatje voor gamers dus!


Programma specifieke instellingen…

Opladen
Volgens Microsoft kan je tot 30 uur spelen na het volledig opladen. Je kan ook tijdens het spelen opladen. Microsoft heeft hiervoor een kabeltje met een magnetisch kliksysteem ontworpen voor de X8. De transceiver van de X8 doet dienst als kabelhaspel. Je kan de gewenste lengte afrollen en vervolgens verbinden met de muis. Het connectortje klikt vast onderaan de muis.

1
2
3
4
Vorig artikelZal Facebook ooit rendabel zijn?
Volgend artikelSpiegelreflex met kantelbaar LCD-scherm