Draadloze gaming-muis voor tien dagen onafgebroken spelplezier

0
49
De nieuwe G602 gaming-muis van Logitech heeft volgens de fabrikant een acht keer langere autonomie dan gaming-muizen van andere merken. Naast een nieuwe gaming-muis, introduceert Logitech ook het G440 Hard Gaming Mouse Pad en het G240 Cloth Gaming Mouse Pad.

De draadloze G602 gaming-muis van Logitech houdt het volgens de fabrikant wel 250 uur uit op een volle batterij. Dat is voldoende voor tien dagen onafgebroken gamen én een serieuze muisarm na afloop…

Je kunt de G602 in twee standen zetten: “performance” (prestaties) en “endurace” (uithouding). In die laatste stand gaat de batterij nog langer mee, tot wel 1.400 uur of 58 dagen!Logitech G602 Gaming Mouse

De mechanische microschakelaars in deze muis zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan minstens twintig miljoen muiskliks mee.

De G602 werkt zeer precies dankzij de Logitech G Delta Zero-sensortechnologie. Er zitten elf programmeerbare knoppen op waarmee gamers veelgebruikte handelingen kunnen instellen.

Logitech introduceert ook twee muismatjes, een met een hard oppervlak (G440 Hard Gaming Mouse Pad) voor hoge dpi gaming en een met een zacht stoffen oppervlak voor lage dpi gaming (G240 Cloth Gaming Mouse Pad). Die mouse pads verhogen nog de accuratesse van de G602 Wireless Gaming Mouse.

Beschikbaarheid en prijzen
De Logitech G602 Wireless Gaming Mouse kost 79,99 euro. Het G440 Hard Gaming Mouse Pad kost 29,99 euro. Voor het G240 Cloth Gaming Mouse Pad moet je 19,99 euro neertellen. Alledrie zijn ze vanaf september verkrijgbaar.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze luidsprekers met hifikwaliteit en 20 uur autonomie
Volgend artikelSnelle Linksys AC-router met beamforming-technologie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.