Betaalbare multimediakrachtpatser

1
48

ook nog tot 2 GB videogeheugen afsnoepen van het werkgeheugen. Qua aansluitingen kom je niets te kort. Er is zelfs een eSATA-aansluiting, die gedeeld wordt met een van de vier USB 2.0-stekers. ExpressCard, Firewire, WiFi Draft 802.11n, Bluetooth, een 1,3 megapixel webcam en zelfs een V.90 modem zijn ook van de partij. De harde schijf is met 320 GB ruim bemeten. Een deel is voorbehouden voor een herstelpartitie. Toshiba levert ook de nodige software mee om een noodschijfje te branden, waarmee je deze notebook snel in zijn fabrieksinstellingen kunt terugzetten mocht dit nodig zijn. De Ethernet-aansluiting is wel beperkt tot Fast Ethernet-snelheid en ondersteunt dus geen gigabit Ethernet.

Toshiba Satellite A350-12D
We hebben nog niet veel notebooks in handen gehad die zo goed klinken als deze Toshiba

Software
Je krijg ook een heleboel software bij de Satellite A350-12D. Een deel daarvan is trialware (MS Office 2007, McAfee antimalware). Maar er zijn ook heel wat complete en nuttige programma’s, onder

1
2
3
4
Vorig artikelNetwerken via het elektriciteitsnet tegen hogere snelheid
Volgend artikelHigh definition camcorder in zakformaat
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Ik merk geen numeriek toetsenbord en dat is wel een immense handicap voor dit schitterend toestel.
    Voor mij een reden om het niet aan te kopen.

Reacties zijn gesloten.