Schattig, kleurrijk én uitdagend

0
50

een hoek op je groepje neerkijkt. Met de Z-knop kan je de camera dan weer verdraaien zodat hij automatisch achter Olimar komt te staan. Zeker in het begin zal je regelmatig per ongeluk de verkeerde knop drukken als je iets aan de camera wil veranderen.

New Play Control! Pikmin

De nieuwe besturing heeft ten slotte ook een echt minpunt ten opzichte van de originele versie. Soms is het noodzakelijk je Pikmin-leger een bepaalde kant uit te sturen of op één lijn te krijgen. Vroeger deed je dat gewoon met de C-stick, maar nu moet je richten naar waar je de Pikmin wil en dan op de vierpuntsdruktoets naar beneden duwen. Gelukkig heb je dit niet te vaak nodig, want dit werkte vroeger duidelijk beter. Algemeen kan je echter stellen dat de nieuwe besturing zeker eenvoudiger is en het spel hiermee toegankelijk wordt voor een breder publiek.

New Play Control! Pikmin

Voer voor discussie
Behalve de nieuwe besturing is er niet veel veranderd aan het spel. Bij de originele versie kon je enkel de laatste dag van je savegame opnieuw spelen en nu kan je gewoon een dag kiezen en vanaf daar

1
2
3
4
5
Vorig artikelBlackBerry met zachte rondingen
Volgend artikelWaakhond voor uw servers en netwerk