Realisme ten top

0
41

team de campagnes te lijf gaan. Je kan echter ook opteren voor de competitieve benadering waarbij iedereen punten krijgt voor het doden van vijanden en voor het terug tot leven brengen van teamleden. Met het Death Card systeem kan je het nog wat interessanter maken. Zo kan je instellen dat enkel headshots vijanden doden of dat je enkel over een mes en enkele granaten beschikt. Verder zijn er uitdagingen zoals honderd vijanden doden met pistolen of twintig keer eerste eindigen in competitieve co-op. Hiermee verdien je punten voor je multiplayerscore.

Call of Duty: World at War

Multiplayer
De uitstekende multiplayer was bij Call of Duty 4: Modern Warfare al een bijzonder gewaardeerde sterkte. In World at War is hetzelfde systeem behouden. Je score stijgt door uitdagingen tot een goed einde te brengen of door multiplayergevechten te winnen.

Call of Duty: World at War

Geleidelijk aan word je sterker en beter en krijg je bijgevolg toegang tot betere wapens, nieuwe accessoires en nieuwe "perks". Dit zijn speciale eigenschappen die dienst doen als bonus. Denk aan je

1
2
3
4
Vorig artikelStijlvolle externe harde schijf tot 500 GB
Volgend artikelIs het einde van de ‘personal’ computer nabij?