Run Faith run!

0
56

de kleur uit haar gezichtsveld te verdwijnen. De enige manier om je te herstellen is even onder te duiken en alle problemen te vermijden. Word je langs alle kanten door snipers beschoten, dan is dat natuurlijk een behoorlijk frustrerende opdracht.

Mirror's Edge

Pro en contra
Mirror’s Edge is zonder twijfel een zeer origineel spel, gebaseerd op de sport Parkour. Het vernieuwende van deze first-person action-adventure zit hem in het feit dat je slechts de handen en benen van je personage op je scherm ziet. Bovendien beweegt de camera bijzonder goed mee wanneer je Faith weer eens op een indrukwekkende manier onder een obstakel door laat glijden of met een tuimeling veilig laat landen. Om te vermijden dat mensen er misselijk van worden, hebben de ontwikkelaars een referentiepunt in het midden van het beeld aangebracht. Ook de grafische stijl met felle, sprekende kleuren tegen een koele, afstandelijk witte stad is opmerkelijk. Dit alles gaat gepaard met een passende soundtrack, sfeervolle geluidjes en een degelijke voice acting.

Mirror's Edge

Hoewel gespeeld wordt met het gevoel van vrijheid en snelheid, is dat in de praktijk niet altijd het geval. Zo is de wereld helemaal niet open en kan je niet zomaar om het even waar op ontdekking gaan. Er zijn

1
2
3
4
5
Vorig artikelOlympus vernieuwt µ-serie consumentencamera’s
Volgend artikelMilieuvriendelijke en compacte oplossing voor servermonitoring
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.