Run Faith run!

0
56

weliswaar diverse manieren om op je bestemming te raken, maar deze bestaan dan bijvoorbeeld in het gewone oprennen van de trap, het springen van de ene verdieping van de trap naar de andere of het negeren van de trap en de muur op rennen, omdraaien en springen. In de praktijk zullen de mogelijkheden dus vooral afhangen van je eigen kunnen. De snelheid van het spel wordt dan weer af en toe te lang belemmerd, wanneer je op een bepaald moment bijvoorbeeld langs de wanden van een waterput naar beneden moet afdalen om daar even iets te doen en dan opnieuw naar boven moet of wanneer je in een lift staat te wachten.

Mirror's Edge

Conclusie
Mirror’s Edge is een innovatief en leuk spel met een prachtige grafische stijl, dat de adrenaline door je aderen kan doen stromen. De besturing is eenvoudig gehouden, maar toch is dit niet meteen een spel voor de casual gamer. Om bepaalde afstanden te overbruggen moet je namelijk over een zeer goede timing beschikken en je acties vloeiend aan elkaar kunnen rijgen. Bovendien is de trial-en-errorfactor behoorlijk groot, je zal meestal wel snel zien wat je moet doen maar om er ook effectief in te slagen kan je meerdere pogingen nodig hebben. Zijn de negen hoofdstukken van de verhaalmodus uitgespeeld, dan is er enkel nog voer voor de die-hards. Zij kunnen proberen steeds sneller doorheen de wereld te bewegen en zo op de leaderboards te belanden.

Site: http://www.mirrorsedge.com/
Ontwikkelaar: Dice
Uitgever: Electronic Arts

Adviesprijs
€ 69,99
1
2
3
4
5
Vorig artikelOlympus vernieuwt µ-serie consumentencamera’s
Volgend artikelMilieuvriendelijke en compacte oplossing voor servermonitoring
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.