Vertrouwen op je team

0
37

positie, meestal spits. Loop je te veel naar achteren, dan zal je pijltjes zien verschijnen die je erop wijzen dat je niet op de juiste plaats staat. Je moet er dus op vertrouwen dat je team de verdediging achteraan wel goed zal doen. Er is weliswaar de mogelijkheid om het hele team te besturen, maar dan moet je zien dat je profspeler voldoende aan de bal komt, anders misloop je belangrijke ervaringspunten. Ook kunnen maximaal drie vrienden je komen helpen tijdens je profcarrière.

Fifa09

Tien tegen tien online
Je kan "Speel als Prof" ook online spelen met maximaal negentien andere spelers op twintig verschillende consoles. Je kwaliteiten meten met spelers van over de hele wereld is natuurlijk altijd leuk en als je het team waarin je speelt echt te gek vindt, kan je zelfs een Fifa Club vormen. Bij het beklimmen van het klassement zal je je echter niet kunnen verschuilen achter een vijfsterrenteam, integendeel, de eigenschappen van alle clubs zijn hetzelfde, zodat jij en je vrienden echt zelf het verschil moeten maken.

Fifa09

Een andere onlinenieuwigheid is het Adidas Live-seizoen. Tijdens het seizoen kan een speler immers slechter of beter gaan presteren, een blessure oplopen,… Dankzij deze optie krijgen de prestaties van de voetballers in het spel wekelijks een update, gebaseerd op de toestand van de echte spelers. De

1
2
3
4
Vorig artikelGrotere autonomie dankzij nieuwe batterij
Volgend artikelCamera’s die tegen een stootje kunnen