Smartphone waarmee je je weg terugvindt

0
58

van een bijstandsserver. Die informatie blijft enkele dagen geldig en versnelt dan de positiebepaling. Zonder die functie (of als de satellietgegevens niet up-to-date zijn) kan het minutenlang duren voor je een positiebepaling krijgt. Je hebt dus wel altijd een dataverbinding nodig. Als je op een buitenlands netwerk deze informatie opvraagt, kun je dus hoge facturen verwachten.
Wij vinden wel dat je dit toestel beter niet kan gebruiken voor navigatie in een auto; als voetganger werkt het wel. Het scherm van een mobiele telefoon is te klein om vlot te navigeren in de wagen.

Nokia 6210 Navigator

Conclusie
De Nokia 6210 Navigator is een zeer complete smartphone. De bediening gaat vlot eenmaal je het toestel gewoon bent en bovendien is het voorzien van de laatste technologische snufjes. We denken echter dat je voor de navigatie in de wagen beter een beroep kan doen op een volwaardig stand-alone gps-toestel. Maar om je weg terug te vinden in een stad kan de ingebouwde navigatie wel dienstig zijn. Hetzelfde geldt voor de ingebouwde digitale camera: die is voor occasioneel gebruik zeker nuttig, maar hij vervangt geen volwaardige digitale camera.
Adviesprijs
€ 300
1
2
3
Vorig artikelSpiegeltje, spiegeltje aan de wand…
Volgend artikelDocumenten bewerken en delen via het web