Simpel kan ook

0
48

dit ook niet en vermeldt in de literatuur en op de verpakking duidelijk dat het om een "HD Ready" multimediaspeler gaat. Verwacht hier dus geen Full HD-kwaliteit. De PAL-weergave is wel goed, maar op een Full HD-tv zoals de door ons gebruikte Philips 42PFLM9803 zie je dan natuurlijk des te beter alle tekortkomingen in het videosignaal.

Mvix MV-2500U 2,5" HDD Multimedia Player

Conclusie
De Mvix MV-2500U is een simpele oplossing om multimediabestanden die je van het internet plukt op je tv en audio-installatie af te spelen, maar het blijft een gok of hij de juiste codec aan boord heeft om het specifieke bestand dat je downloadde ook effectief te kunnen afspelen. Uitproberen is de boodschap, maar wij hadden toch graag gezien dat Mvix meer gedetailleerde informatie zou geven over welke versies van codecs en digitale bestandsvariaties juist worden ondersteund. Verwacht ook geen Full HD-videokwaliteit! De gebruikte Sigma-chip heeft een maximale ingebouwde resolutie van 576p en haalt de hogere resoluties 720p en 1080i uitsluitend via "upscaling".
Adviesprijs
Er bestaan twee versies: 120 GB (189 euro) en 250 GB (229 euro)
1
2
3
4
Vorig artikelDrie laptops voor de mobiele werker
Volgend artikelIdeaal voor spraakopname maar ook geschikt voor zang en muziek
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.