Simpel kan ook

0
48

geen ruimte voor zijn omdat het kastje te plat is).
De MV-2500U ondersteunt de volgende videoformaten: mpeg1, mpeg2, mpeg4, avi, Divx3.11/4x/5x/6x, XviD, DVD (IFO, VOB), VCD (DAT). Ook de ondertitelformaten smi, srt en sub worden ondersteund.
Hij herkent deze audioformaten: mp3, mp3, wma, ogg, ac3 en dts pass-through. Hij kan ook bmp- en jpeg-foto’s afspelen en daarbij ook muziek op de achtergrond afspelen.

Mvix MV-2500U 2,5" HDD Multimedia Player

Praktijk
Wij sloten de MVIX MV-2500U aan op de component-ingang van een Philips 42PFL9803 Full HD LCD-tv (door de EISA uitgeroepen tot "Europese tv van het jaar 2008-2009"). De MV-2500U heeft een eenvoudig menu, dat je bedient via het handvol knoppen op de bovenkant of met behulp van de meegeleverde afstandsbediening.
Eerst dien je via het Setup-menu het juiste uitgangsignaal voor video en audio te kiezen. Standaard staat dit ingesteld op de laagste videoresolutie (480p) en op analoge audio, zodat je het menu op alle tv’s kunt openen. Wij veranderden dit naar de hoogste resolutie (1080i) en digitale audio.
Via het setup-menu kun je ook nog de helderheid van het beeld, het contrast, de kleurverzadiging en de

1
2
3
4
Vorig artikelDrie laptops voor de mobiele werker
Volgend artikelIdeaal voor spraakopname maar ook geschikt voor zang en muziek
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.