Duiken voor de honkbalknuppel!

0
72

veel meer inhoudt en uiteindelijk ook slechter speelt. Het stuurtje doet wat het moet doen, al ligt het Nintendo-stuurtje dat je gratis bij Mario Kart Wii krijgt een stukje beter in de hand. De handgrip is vooral handig als je vaak virtual console games speelt. In plaats van de Wii-remote gewoon horizontaal te houden, heb je meer een soort controller vast.

Logic3 Sports Gun
Het Value Activity Pack bevat een golfclub, een tennisracket, een honkbalknuppel, een stuurtje, een handgrip, polsbandjes en siliconen port covers

Wireless Nunchuk Adaptor (22,90 euro)
De nunchuk draadloos maken is natuurlijk een fantastisch idee, maar in de praktijk loopt het niet helemaal zo vlot. Zo zal je eerst en vooral je best moeten doen om de kabel van de nunchuk volledig in het achterbakje op te bergen. Bovendien is het geheel – wireless nunchuk adaptor met twee AAA-batterijen, de opgerolde kabel én je nunchuk zelf – heel wat zwaarder. Bij spellen waarin je de nunchuk vaak moet schudden of snel op en neer bewegen is dit zeker een nadeel.

Conclusie
In eerste instantie is het belangrijk een onderscheid te maken tussen een Wii-accessoire dat echt een functionaliteit toevoegt – denk aan een herlaadbare batterij, een herlaaddock, een draadloze sensor bar… – en een gewone plastic vergroting van je Wii-mote. De eerste categorie heeft duidelijk nut, de tweede is een louter visueel element dat slechts sporadisch ook iets toevoegt aan de gameplay. Hou er bovendien rekening mee dat heel wat van deze accessoires minstens twee keer zo groot zijn dan de Wii-mote zelf. Dat betekent dat je veel voorzichtiger moet zijn als je niets tegen de grond wil meppen of niet wil dat je medespeler op het eind van de dag bont en blauw geslagen is. Deze voorzichtigheid zal zich bij de meeste gamers uiten in minder goed spelen. Hoewel uitbundige kinderen het meest aangesproken worden door zo’n accessoires, kunnen het net in hun handen de meest pijnlijke wapens worden. Algemeen kan je stellen dat Nintendo met de Wii een zeer innovatieve besturing uitgewerkt heeft, toegankelijk voor alle doelgroepen. Hulpstukken zijn daarbij overbodig, een beetje verbeelding is ruim voldoende!
Adviesprijs

– Boxing Gloves: 22,90 euro
– Fishing Rod: 15,90 euro
– Snooker/Pool Cue: 14,90 euro
– Sports Gun: 13,90 euro
– Table Tennis: 15,90 euro
– Value Activity Pack: 27,90 euro
– Wireless Nunchuk Adaptor: 22,90 euro

Logic3
Te verkrijgen bij distributeur Eurosupplies bvba, Schatting 52, 8210 Zedelgem
Contact: info@eurosupplies.be

1
2
3
4
5
Vorig artikelDraagbare projector van Epson
Volgend artikelUltradraagbare laptop van Fujitsu Siemens