Multifunctionele draagbare radio

0
61

Wanneer we er één van selecteren, begint onmiddellijk de weergave. Dit digitale geluid klinkt werkelijk perfect en we kunnen zeggen dat de weergave foutloos is. Je ziet op het scherm hoelang dit nummer al aan het spelen is en hoelang het nog zal duren. Zeer handig! Bovendien speelt het toestel naast mp3’s ook wma-nummers af! Het bovenstaande is ook van toepassing voor sd-geheugenkaartjes.

Line-in
Via de lijningang kan je een heleboel analoge audiobronnen aansluiten. Daarbij kan je denken aan onze goede, oude walkman en apparaten met analoge uitgang zoals een cd-speler. Voor deze test hebben we dan ook onze oude walkman en een audiocassette vanonder het stof gehaald. We sluiten de mini-jack kabel aan op de hoofdtelefoonaansluiting van onze walkman en sluiten het andere uiteinde aan op de line-in van de Parrot DS3120. We kiezen in het menu voor line-in en zien de vermelding ‘connected’.
We starten de weergave van de cassette en luisteren naar het toestel. We sturen het volume op onze walkman bij en zetten dit op een gemiddeld volume. Nu klinkt het geluid zeer mooi. Wanneer je het uitgangsvolume op een apparaat dat is aangesloten via de line-in te hoog zet, kan er vervorming en/of ruis optreden! Dit is echter volkomen normaal en zegt niets over de kwaliteit van de Parrot. Deze aansluiting is zeer welkom en moet ook de liefhebber van iets oudere technologie over de streep trekken om dit toestel aan te schaffen. Analoog en digitaal gaan op dit toestel hand in hand!

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelMultiformaat en spotgoedkoop
Volgend artikelGPS locatiegegevens toevoegen aan foto’s