Multifunctionele draagbare radio

0
61

De aansluitingen voor usb, lijningang en de kaartlezer zijn netjes weggewerkt achter een klepje. Aan de bovenkant van de DS3120 bevinden zich 11 stickertjes die de mogelijkheden van het apparaat weergeven. Aan de achterkant van het toestel zien we enkel een batterijendeksel en een stroomaansluiting. Met zijn 1,5 kg is het apparaat bovendien zeer draagbaar.

Aansluiten
Om het toestel te gebruiken, moet je volgens de handleiding kiezen tussen aansluiten via het stopcontact of werken op batterijen. Wanneer we de voedingskabel aansluiten, werkt het toestel niet, ook een andere stroomkabel aansluiten biedt geen soelaas. Dat is jammer, maar we vermoeden dat het hier gaat om een exemplarische fout en besluiten om dan te werken met batterijen. Dit bleek te lukken, want als alle batterijen geïnstalleerd waren, konden we het toestel wel gebruiken. Nu, op zich is werken op batterijen geen probleem, want dat is bij een draagbaar toestel uiteindelijk de bedoeling.
Hou bij het installeren van de batterijen wel rekening met de polariteit (+ en -)! Tekens geven aan hoe je de batterijen moet inbrengen. Je hebt wel zes batterijen van het type C nodig. Parrot belooft een autonomie van tien uur. De antennekabel moeten we nog naar buiten leiden via het batterijencompartiment. Daarvoor is een klein ‘gootje’ voorzien, maar het is prutsen om de kabel erin te krijgen. Vervolgens zetten we het toestel aan door de rode aan/uit-knop ingedrukt te houden tot het scherm oplicht.

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelMultiformaat en spotgoedkoop
Volgend artikelGPS locatiegegevens toevoegen aan foto’s