Volwaardige pc in notebookjasje

2
46

surroundsysteem aansluiten als je echt sublieme kwaliteit wil! Je kan tot een 7.1 luidsprekersysteem aansluiten als je dat wenst.

Blu-Ray
Ook filmliefhebbers mogen tevreden zijn met deze pc. Hij beschikt namelijk over een Blu-Ray-)speler en een hdmi uitgang. Als je dit aansluit op een grote lcd- of plasma-televisie, kan je genieten van heel mooi beeld en scherpe ondertitels. Dat hebben wij ook kunnen vaststellen tijdens onze tests! We hebben onder andere getest met de film UltraViolet. Beeld en geluid waren echt om duimen en vingers bij af te likken.

Bediening
Het toestel beschikt over een volwaardig toetsenbord met numeriek klavier. Alleen al door dit feit is de notebook zeer vlot te bedienen. De toetsen zijn voldoende groot en ze typen bijzonder vlot. Voor de bediening van de multimediafacetten van dit toestel, kan je beroep doen op de fel-blauw verlichte aanraakknoppen. Een lichte druk op die multimediaknoppen en de gekozen functie wordt geactiveerd. Dit monstertje – in de positieve zin – beschikt zelfs over een uitneembare afstandsbediening met tal van knoppen voor de bediening van Media Centerfuncties.


Functionele afstandsbediening

Deze afstandsbediening werkt op twee krachtige Lithium knoopcel batterijen van elk 3 volt. De afstandsbediening werkt vlot, zelfs van op drie meter afstand van de notebook.

Aansluitingen
De notebook beschikt over een massa aan verbindingsmogelijkheden, zoals hdmi, eSata en zelfs een antenneaansluiting voor gebruik met bijvoorbeeld de meegeleverde externe dvb-t antenne. Nu, deze

1
2
3
4
Vorig artikelFront-projector voor grote schermen
Volgend artikelMinister pronkt met iPhone te B.

2 REACTIES

  1. budje boy
    ik weet niet of het je al gelukt is
    maar je moet een cd maken met nlite waar je de sata drivers van je laptop in slipstreamt
    als je dan die cd draait dan zal je zien dat je laptop wel de schijf ziet
    het probleem is dus sata maar dat wist je waarschijnlijk al
    groet,
    petery

  2. Ik probeer een nieuwe versie van xp op mijn laptop te zetten.
    Mijn eerste poging was via dos formateren. dit was helaas niet mogelijk ivm met NTFS partitie.
    Toen via de xp cd zelf, hier geeft mijn laptop aan dat hij mijn harde schijf niet kan vinden, opgelost door een cd te maken met de desbetreffende drivers.
    Bij het opstarten van XP op f6 gedrukt om drivers te installeren, maar de laptop pakt het niet. Heb uren aan de lijn gehangen met HP, (0,20ct p.m.) maarja callcenter he!!!
    Kan iemand mij vertellen hoe dit kan? Vroeger kon je teminste nog alles met je computer, had je alles in eigen hand. Tegenwoordig hebben de grote bedrijven alles met een recovery disk voor je geregeld.
    Enig probleem is dat die voor VISTA is,, en laat dat nou net iets zijn waar niet mee te werken valt.
    Moet ik mischien een speciaal image file branden op een cd??
    mvg D. IJlenhave

Reacties zijn gesloten.