De ultieme redder in nood

8
63

mogelijk zijn, spreekt het vanzelf dat Acronis zowel differentiële als incrementele back-ups ondersteunt. En functionaliteit die we dezer dagen zowat vanzelfsprekend vinden zit er uiteraard ook: automatische back-upverificatie, bestanden uitsluiten, scripting, prioriteit van de back-up- en hersteltaken (om systemen waarop nog gewerkt wordt zo weinig mogelijk te belasten). Als back-upbestemming kan zowat alles dienen waar u vanuit Windows of Linux aankan, ook netwerk- en internetbestemmingen.

Secure Zone
Acronis Secure Zone is een speciale partitie op uw harde schijf waarin meerdere versies van gemaakte back-ups bijgehouden worden. Zo kunt u altijd snel herstellen naar een vorige versie van een bestand of zelfs een heel systeem zonder dat u daarom meteen moet werken met de op de back-upbestemming opgeslagen beeldkopie.

Acronis True Image Echo: installatie Enterprise Server
Acronis True Image Echo: installatie Enterprise Server

Conclusie
We zijn niet snel onder de indruk van beeldkopiesoftware, maar Acronis True Image Echo verdient wel een pluim: het is met voorsprong het beste programma van zijn soort dat we tot dusver tegengekomen zijn. Zéér warm aanbevolen!
Adviesprijs

Adviesprijs True Image Echo Server; True Image Echo Workstation; beide met Universal Restore optie (excl. BTW):
– 769 euro (TIEES) en 229 euro (TIEES Universal Restore), maintenance 153,80 euro (TIEES) en 45,80 euro (TIEESUR);
– 59,99 euro (TIEW) en 22,99 euro (TIEWUR), maintenance 12 euro (TIEW) en 4,60 euro (TIEWUR)
Systeemvereisten
afhankelijk van de versie die u koopt Windows XP of Vista, Windows Server 2000 of 2003, of Linux, of combinaties daarvan
Kort
* Acronis True Image Echo back-upt harde schijfpartities in beelden met dynamische bijwerking van individuele bestanden voor alle systemen in uw netwerk en wel centraal beheerd.
* Herstellen kan met een optionele maar warm aanbevolen Universal Restore licentie naar eender welke fysieke of virtuele hardware.
1
2
3
4
Vorig artikelLagere prijs voor Xbox
Volgend artikelVeelzijdige mp3-speler

8 REACTIES

  1. Geachte, met kopiëren en plakken (streepjes in het serienummer incluis) kreeg ik het programma aan de praat. Rechtsklikken om het serienummer te plakken lukt niet, Ctrl-V wel.  Nu nog wat experimenteren met differentiële en incrementele back-ups van de gegevens Wat is waar en wanneer aangewezen?

  2. Dag Gilbert,

    Het is voor mij ook al weer even geleden, maar ik meen dat je dat serienummer zonder mintekens e.d. moet intikken. Mij is het in elk geval wel gelukt het te registreren.

  3. Sorry voor de vraag in mijn vorige mail.  Ze hoort hier niet thuis.     Acronis is hoe dan ook een fantastisch programma. Alleen zou ik de registratieprocedure (gekocht CD met programma) wat eenvoudiger willen zien.  Het serienummer op de CD-hoes wordt niet aanvaard.

  4. Het icoontje en de tekst van de CD-DVD drive zijn hersteld in de oorspronkelijke toestand. Hoe? Eenvoudig de computer opnieuw opstarten was voldoende !
    Voor al diegenen die zijn en zullen zijn een goede les : na de installatie van een programma uitschakelen en opnieuw starten.

    Maar nu zou ik willen weten hoe ik bewust en permanent het icoontje en de tekst van een CD-DVD drive kan veranderen.

    Heeft iemand een werkend antwoord?

  5. Na de installatie van Acronis True Image 2009 op XP Pro werd de drive icon van de CD-lezer en de naam ervan veranderd in Easy Computing. Hoe kan ik het origineel icon en de originele naam terugkrijgen?
    Ik vraag me af waarom Easy Computing zoiets doet?

  6. Dank u. Betekent dit  registreren en activeren dat ik voor elke computer hier in huis een Acronis  CD van € 50 moet kopen? Of heb ik het mis?

  7. Is bij aankoop van het programma Acronis Home 2009 op CD ook een registratie of activatie nodig?

Reacties zijn gesloten.