Home cinemasystemen met automatische kalibratie

0
39

kunnen via deze aansluitingen ook herladen.
De systemen kunnen niet alleen muziek afspelen van USB apparaten, maar ook opnemen. De computer is overbodig, omdat je simpelweg je muziek vanaf cd naar USB toestellen kan ‘rippen’.

Modellen
Sony verkoopt verschillende modellen binnen de BRAVIA Theatre DAV-DZ reeks. Een kort overzicht van de modellen:

• DAV-DZ260
• DAV-DZ560
• DAV-DZ660

Sony Bravia DAV_DZ260  Sony Bravia DAV_DZ560
Sony Bravia DAV_DZ260  en Sony Bravia DAV_DZ560

Al deze toestellen hebben een vermogen van 850 watt.

DAV-DZ260
Dit model zal beschikbaar zijn vanaf maart. Het heeft compacte satellietspeakers. Het toestel kan overweg met dvd+/-/rw, cd’s, sacd’s, DivX en MP3/JPEG bestanden (WMA en AAC via USB). Er is een optische en coaxiale digitale ingang aanwezig. Verder beschikt het toestel over HDMI, Scart, een hoofdtelefoonaansluiting en een analoge ingang op het front-paneel voor draagbare audio-apparaten.

DAV-DZ560
Vanaf mei is dit toestel beschikbaar. Het gebruikt grote standaard muurluidsprekers. Optioneel kan je op dit systeem het Sony S-AIR draadloos achterluidsprekersysteem (WATH-SA1) gebruiken. Het toestel kan overweg met dvd+/-/rw, cd’s, sacd’s, DivX en MP3/JPEG bestanden (WMA en AAC via USB). Net als de DAV-DZ260 beschikt het toestel over een optische en coaxiale digitale ingang. Verder beschikt het toestel over HDMI, Scart, een hoofdtelefoonaansluiting en een analoge ingang op het front-paneel voor draagbare audio-apparaten.

DAV-DZ660
Dit systeem is beschikbaar vanaf mei. Het gebruikt dezelfde luidsprekers als de DAV-DZ560. Ook het S-AIR draadloos achterluidsprekersysteem is beschikbaar als optie. Het toestel kan overweg met dvd+/-/rw, cd’s, sacd’s, DivX en MP3/JPEG bestanden (WMA en AAC via USB). Net als de DAV-DZ260 beschikt het toestel over een optische en coaxiale digitale ingang. Verder beschikt het toestel over HDMI, Scart, een hoofdtelefoonaansluiting en een analoge ingang op het front-paneel voor draagbare audio-apparaten.

1
2
Vorig artikelTitanium coated Cyber-shot-camera met heel wat pixels
Volgend artikelEerste Blu-ray notebook van Packard Bell