HD-hoofdtelefoon voor mobieltjes

0
36
Sennheiser lanceert een gesloten hoofdtelefoon voor smartphones en andere mobieltjes met hogeresolutie-audio. De Sennheiser HD 630VB koptelefoon heeft verder een speciale transducer die zorgt voor intense basgeluiden.

De nieuwe Sennheiser HD 630VB hoofdtelefoon is speciaal ontworpen voor gebruik met mobiele apparaten, maar ondersteunt hd-audio. Deze gesloten koptelefoon met dynamische transducer heeft een frequentiebereik van 10 tot 42,000 Hz.

Dankzij de lage impedantie van 23 ohm krijg je ook op mobiele apparaten een hoog volume. De speciaal voor de HD 630VB ontwikkelde transducer zorgt voor intense bas met een “bass boost” van ±5dB bij 50 Hz.

Sennheiser HD 630VB hoofdtelefoon

Sennheiser HD 630VB hoofdtelefoon (© ; licentie: )

Op de rechteroorschelp van de HD 630VB zit een geïntegreerde afstandsbediening waarmee je het volume aanpast, tussen nummers wisselt of gesprekken aanneemt. Met een draaischijf pas je het basniveau aan. In de kabel is een omnidirectionele microfoon geïntegreerd.

In de oorschelpen, hoofdband en draaischijf is lichtgewicht, maar stevig aluminium verwerkt, waardoor deze koptelefoon slechts 400 gram weegt. Je kunt de hoofdtelefoon makkelijk opvouwen en met je meenemen in het meegeleverde beschermingstasje. De Sennheiser HD 630VB wordt verder geleverd met een 3,5-naar-6,3mm verloopstekker zodat je hem ook binnenshuis kunt gebruiken met gewone hifi-apparatuur.

De Sennheiser HD 630VB kost €499,-.

Foto van Sennheiser
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGoedkope mini-laptop met aanraakscherm bij Aldi België
Volgend artikelInstapmodel smartphone heeft stylus
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.