Wordt koning van de straten met Need For Speed: Pro Street

0
56

dit onschuldig (en het ziet er in elk geval heel spectaculair uit), maar vergeet niet dat een beschadigde wagen slechter presteert.
Je moet ook altijd je wagen repareren als je je racedag verlaat en het is aangeraden om dit ook te doen vooraleer je aan een volgende race begint, aangezien de schade permanent is totdat je ze repareert. Dit kan je doen met Repair tickets of Total Loss Tickets (deze kan je winnen; je krijgt er ook een bepaald aantal per racedag).

Tunen
Natuurlijk zou Need For Speed, Need For Speed niet zijn als het geen tuning systeem had. In Pro Street kan je je wagen naar hartelust uitbouwen of beter doen presteren. Voor de minder ervaren tuners onder ons, zijn er dan ook nog pre-sets (die je ook kan winnen met races!) die automatisch worden geïnstalleerd zonder dat je eraan moet sleutelen. Er zijn in dit spel meer dan dertig verschillende tunings.

Conclusie
Need For Speed: Pro Street is een game voor verwoede racers, die bereid zijn heel wat uren te besteden aan het tunen en afmalen van racekilometers. Voor gamers die gewoon een rondje willen racen voor de fun is dit game minder geschikt wegens te ingewikkeld en te uitgebreid. Door de weinige variatie in en mindere gafische kwaliteit van de landschappen en circuits ging het game ons na een tijdje vervelen. Deze versie van NFS is alleen geschikt voor echte racefanaten. De anderen kunnen zich onthouden.
Adviesprijs
€ 62,99 (Xbox 360)
1
2
3
4
5
Vorig artikelToshiba’s Portégé R500-lijn krijgt twee nieuwe modellen
Volgend artikelPalm Treo met Windows Mobile 6