Wordt koning van de straten met Need For Speed: Pro Street

0
56

als je verschillende racetypen afwerkt. Sommige racen kan je niet doen voordat je andere met succes hebt afgewerkt: pas dan krijg je toegang tot nieuwe types wagens die nodig zijn om aan sommige races te beginnen.
Als je dan uiteindelijk de "Battle machine"-campagne gewonnen hebt , krijg je de kans om aan je eerste showdown deel te nemen. Dat is hetzelfde als een racedag, alleen zijn de tegenstanders een pak lastiger dan deze in "Battle Machine".

Need For Speed: Pro Street

React Team Sessions
Na de showdown zijn er nog "React Team Sessions", een race-evenement in Azië. De tegenstanders zijn weer een pak lastiger, wees dus voorbereid door je wagen regelmatig te upgraden met nieuwe onderdelen en te tunen in de garage. Ook hier krijg je door races te voltooien prijzen en prijzenpakketen, die steeds waardevoller worden naarmate je vordert in het spel.
Ook hier heb je zijtakken die moeten worden uitgespeeld voor je verder kan en kan deelnemen aan je tweede showdown. Die is, logisch, ook weer een pak moeilijker dan de voorbije "React Team Sessions", maar je zal hierin moeten slagen als je verder wilt met het spel richting Europa, richting de "Super Promotion".

Need For Speed: Pro Street

Super Promotion
In de "Super Promotion" worden (verrassing, verrassing) de tegenstanders weer een pak moeilijker. Je zal het beste uit je racing skills moeten halen om de Super Promotion tot een goed einde te brengen (met inbegrip van alle races in de zijtakken van de campagne. Als je dit onderdeel hebt uitgespeeld, krijg je de kans om je derde, en laatste, showdown te vervolledigen.

Straatkoning
Uiteindelijk zal je als laatste de vier bazen moeten verslaan. Deze vier bazen zijn elk de besten in één bepaald racetype. Als je ze allemaal hebt verslaan, komt het zwaarste deel van het spel, en moet je het

1
2
3
4
5
Vorig artikelToshiba’s Portégé R500-lijn krijgt twee nieuwe modellen
Volgend artikelPalm Treo met Windows Mobile 6