Wordt koning van de straten met Need For Speed: Pro Street

0
56

vraagt allemaal veel tijd, en veel geld (dat je eerst moet verdienen in de races). Niet iedereen zal het leuk vinden hier zoveel tijd aan te besteden.

Drag
Bij Drag is het eerst de bedoeling dat je je banden opwarmt door gas te geven en weer af te laten koelen. Probeer zoveel mogelijk over de gele strook te gaan en zo weinig mogelijk in de rode strook voor een optimale bandenopwarming. Daarna ga je dragracen tegen je tegenstander. Als je nog nooit eerder hebt gedragraced duur het wel even om dit onder de knie te krijgen. Schakelen is verplicht in deze modus. Je zal ook gebruikt moeten maken van je nitro-naverbranding als je als eerste wil eindigen. (En denk eraan: een tweede plaats bestaat niet!)

Drift
In het Drift type is het de bedoeling dat je door middel van snelheid, tegensturingen en bochten een bepaalde score haalt. Het is dus uiterst belangrijk dat je tegenstuurt en een zo lang mogelijke en zo snel mogelijke drift aanhoudt voor eventuele bonussen. Ook dit vereist nogal wat training. Oefenen vooraf is de boodschap.

Grip
De grip is het standaard racetype in NFS:Pro street. Je zal hier een zo snel mogelijke tijd moeten neerzetten op een bepaald traject om je tegenstander te verslaan. Variaties in deze modus zijn Grip, Grip Klasse (hierin strijd je tegen wagens met hetzelfde pk-vermogen) en "sector duel" (hierin moet je een zo snel mogelijke tijd neerzetten in een bepaalde sector die aangegeven zijn door een soort van verkeerspalen).

Need For Speed: Pro Street

Speed Challenge
Als laatste hebben we de Speed Challenge. Daarin zal je een traject moeten afleggen in een zo snel mogelijke tijd. In tegenstelling tot het Grip race type zijn er hier weinig bochten en kan je nogal snel je maximumsnelheid behalen. Let op in de bochten: als je eruit vliegt, herleid je je auto letterlijk tot schroot en verlies je veel tijd.

Schade
In de vorige versies van NFS was er een systeem met politie die je een boete gaf wanneer je te snel reed of iets illegaals deed. In Pro Street is er een vrij realistisch schadesysteem ingebouwd. Rijd je bijvoorbeeld over een harde wegrand dan kan er een stuk van je wagen vliegen. Op het eerste zicht lijkt

1
2
3
4
5
Vorig artikelToshiba’s Portégé R500-lijn krijgt twee nieuwe modellen
Volgend artikelPalm Treo met Windows Mobile 6