Mobiele Bluetooth-muizen van Microsoft

2
32

meegeleverde draagkoord kunt bevestigen.
In het etui is ook een uitsparing voor de USB-zender. Op die manier kun je deze muis dus gemakkelijk overal meenemen. Iemand bij Microsoft is hier erg creatief bezig geweest!

Bluetooth
Dit is een Bluetooth-muis, maar als jouw notebook geen Bluetooth heeft, kun je de meegeleverde Microsoft USB Bluetooth 3.0 Transceiver gebruiken. Deze kun je dan voortaan ook gebruiken om andere Bluetooth-apparaten zoals pda’s of gsm’s draadloos met je notebook te verbinden. Onder Windows XP SP2 of Vista hoef je hiervoor totaal geen bijkomende software te installeren. Andere besturingssystemen worden niet ondersteund.

Microsoft Wireless Notebook Presenter Mouse 8000

Batterijen
Stroom betrekt deze muis van twee (meegeleverde) standaard AAA-batterijen die je in de voorkant in het apparaat schuift. Via een schuifknopje op de onderkant kun je de muis uitschakelen zodat ze geen

1
2
3
4
Vorig artikelNieuwe reeks intelligente Business Gateways
Volgend artikelDe Bijbel en de Koran broederlijk naast elkaar op website
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. Ik heb 170 euro betaald voor de ms wireless entertainement bluetooth 7000, de grootste vergissing dat ik ooit begaan heb, heb ze uiteindelijjk opzij gelegd, omdat ik 10 keer per dag ongeveer verbinding kwijt was , haperen , te laat reageren, niet kunnen inloggen enz….. , schandalig dat ze die dingen verkopen voor zoveel geld en half werken, nu heb ik de goedkoopste muis en toetsenbord terug uit de kast genomen, en daar ligt men 170 euro, ik durf zelfs die brol niet te verkopen voor 20 euro, waardeloos echt !!!

  2. ik heb me een 2 tal maand terug deze Microsoft Wireless presenter gekocht. Het was de bedoeling om de interne BT kaart van mijn dell D430 te gaan gebruiken. toen in de mouse pairde met de laptop bleek de muis te werken. Ik ben Softwaretrainer en de bedoeling was dat ik met de muis tot op max 10 m van mijn pc me vrij kan/kon bewegen. nu bleek dat als ik een halve meter van mijn pc weg ging , de muis begon te haperen. TOen heb ik de originele Bluetooth dongle gebruikt en ik kon me dan wel een 3 tal meter bewegen maar dat was het. Ik zou dit niet geschreven hebben mocht in niet weten dat er iets beters bestaat. Logitech heeft ook een BT muis en daarmee werkt alles perfect.
    mijn conclusie dus , Microsoft, stick to your business, schoenmaker blijf bij je leest. dit is MS brol en verdient de schandpaal !
    mvg
    Erik
     

Reacties zijn gesloten.