Eenvoudige manier om draadloos iPod-muziek in huis te ‘streamen’

0
41

afstandsbediening meegeleverd, zodat je het geheel ook vanuit je luie zetel kunt bedienen.

 

Aansluitingen
De ontvanger sluit je aan op luidsprekers met een eigen versterker, of op een traditionele versterker of muziekinstallatie (naar keuze via 3,5 mm plug of L/R cinchaansluitingen). Helaas heeft de ontvanger geen digitale geluidsuitgang.
De zender annex iPod-dock kun je desgewenst ook nog aansluiten op een pc, zodat je muziek kunt synchroniseren tussen jouw iPod en Apple iTunes (de benodigde USB-kabel is echter niet meegeleverd); ook kun je hem aansluiten op een versterker en/of videoscherm, zodat je de inhoud op de iPod ook direct kunt afspelen in de kamer waarin de zender staat. De zender heeft wel een (optische) digitale geluidsuitgang.

Creative Xdock Wireless zwart

Uitbreiding
Het systeem kan worden uitgebreid met meerdere ‘Receivers’ of ontvangers zodat je overal in huis muziek kunt beluisteren. Een echte beperking op het aantal Receivers is er niet; dit hangt af van de beschikbare bandbreedte of met andere woorden hoeveel andere draadloze apparaten actief zijn in de directe omgeving. Je kunt elke ontvanger toevoegen aan een zone. Elke zone (vier maximaal) kun je apart of

1
2
3
Vorig artikelDraadloze telefoon voor oproepen via vaste lijnen en VoIP
Volgend artikelDraadloze speakerphones voorkomen verkeersboetes
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.