Draagbare fotoprinter met interactief LCD-scherm

0
35

graag onmiddellijk hun foto’s afdrukken en voor wie de prijs per afdruk en de kwaliteit minder van belang zijn.
Er moet een publiek voor bestaan, anders zouden fabrikanten ze niet bouwen, maar wij zien het praktische nut niet echt van een typische fotoprinter. Toegegeven, ze bieden wat creatieve mogelijkheden en ze zijn klein en snel inzetbaar – al moet je de optionele batterij kopen wil je deze fotoprinter echt draagbaar maken – , maar wie een beetje geduld kan oefenen, krijgt betere kwaliteitsafdrukken van online fotodiensten en wie een A4-fotoinkjetprinter koopt, krijgt minstens dezelfde kwaliteit en heel wat meer afdrukmogelijkheden voor een vergelijkbare prijs.

Conclusie
HP brengt het interactieve scherm ook naar de compacte draagbare fotoprinters. De Photosmart A626 is daardoor een stijlvol toestel geworden dat erg gebruiksvriendelijk is en ook heel wat creatieve mogelijkheden biedt. Onze testfoto’s halen niet de kwaliteit van de foto’s die we lieten afdrukken door online fotodiensten. Bovendien ben je door zelf af te drukken duurder uit. Maar als wachten niet in je woordenboek staat, dan is de afdrukkwaliteit die de HP Photosmart A626 biedt ruim voldoende.
Adviesprijs

HP Photosmart A626: € 189
Consumables (goed voor 55 foto’s):
– aparte inkt (HP 110): € 20,49
– apart papier (HP Advanced Photo Paper): € 6,99 (25 vel) tot € 12,99 (100 vel)
– bundelverpakking (cartridge + 120 vel): € 36,49
1
2
3
4
Vorig artikelNieuwe lijn draagbare producten in strak ontwerp
Volgend artikelFujitsu Siemens met nieuwe reeks notebooks
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.