Draagbare fotoprinter met interactief LCD-scherm

0
35

virtueel toetsenbord kon implementeren. Het maakt het mogelijk om op de foto’s tekst af te drukken. Je kunt kiezen uit vijf verschillende fonts en zes verschillende kleuren. Ook kun je met het pennetje tekenen op de foto’s in de mode "Tekenen". Je kunt de dikte en de kleur van de lijn aanpassen. Ook beschikt de fotoprinter over enkele fotobewerkingsfuncties en een heel aantal creatieve mogelijkheden om je foto’s op te leuken, gaande van randen en ontwerpgalerieën tot een hele reeks illustraties.

Virtuele toetsenbord van HP Photosmart A626 Tekenen op het LCD-scherm van de HP Photosmart A626
Je kunt tekst toevoegen aan een foto of er een tekening op maken

Vivera
Foto’s kun je afdrukken vanaf een pc als je de Photosmart A626 aansluit met de meegeleverde USB-kabel. Maar de fotoprinter kan ook zonder aangesloten te zijn op een pc foto’s afdrukken. Achter een klep op de voorkant heeft de A626 immers een aantal sleuven voor verschillende soorten geheugenkaartjes en ook een camerapoort om digitale camera’s of mediaspelers op aan te sluiten die PictBridge ondersteunen. Op deze USB-poort kun je eventueel ook een geheugenstaafje aansluiten.

HP Photosmart A626 geheugenkaartsleuven
De A626 heeft een aantal sleuven voor verschillende soorten geheugenkaartjes en ook een camerapoort

De A626 fotoprinter maakt gebruik van één inktcartridge met drie kleuren. De cartridge met HP Vivera inkt breng je eveneens aan in een compartiment achter de klep op de voorkant. Het fotopapier moet je

1
2
3
4
Vorig artikelNieuwe lijn draagbare producten in strak ontwerp
Volgend artikelFujitsu Siemens met nieuwe reeks notebooks
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.