Twee vergelijkbare desktop vervangende notebooks op de testbank

0
47

een 1,3 megapixel webcam geïntegreerd in de schermrand en een 15,4-inch TFT-scherm met een resolutie van 1.440 x 900 pixels en een Diamond View afwerking voor een betere zwartweergave.
Deze specificaties zijn indrukwekkend en het lijstje is nog niet helemaal af. De Packard Bell EasyNote SB85 heeft immers ook nog een HDMI-videoaansluiting (naast een DVI-I aansluiting), een eSATA-aansluiting voor een extern geheugen, een JMicro JMB36X RAID-chip, een hybride DVB-T /analoge tv- en radiotuner (AVerMedia A306), hoge-definitieaudio van Conexant, een 4-in-1-geheugenkaartlezer en een FireWire-aansluiting. Het enige wat in dit lijstje ontbreekt is een Gigabit-Ethernetaansluiting (Fast Ethernet is wel aanwezig).

Packard Bell EasyNote SB85-P-009
Packard Bell EasyNote SB85-P-009

Software
Als besturingssysteem is Windows Vista Home Premium geïnstalleerd, dus met inbegrip van Windows Media Center, dat tegelijk de interface is voor het bedienen van de tv-functies. De tv- en radio-aansluiting is van een speciaal miniatuurtype; de conversiekabel om een gewone antenne aan te

1
2
3
4
5
Vorig artikelSuperzoom
Volgend artikelEerste zakelijke smartphone van Hewlett-Packard biedt goede autonomie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.