De draad kwijt

0
46

 als de haak van het brillenmontuur achter je oor te voelen.
De headset is goed voor vier uur gesprekstijd en blijft maximaal 60 uur standby. Indien je de headset erg intensief gebruikt, dien je hem zeker op te laden tijdens de dag. Dat lijkt een minpunt, maar door het feit dat je op die manier verplicht bent om ze van je oor te halen, wordt die ook even rust gegund.

Jabra T5330: de onderdelen
Alle onderdelen van de Jabra T5330

Conclusie
Voor wie nog steeds een ‘ouderwets’ bedraad telefoontoestel op zijn bureau heeft prijken en erg veel telefoontjes pleegt of moet beantwoorden kan de T5330 draagbare Bluetooth headset van Jabra een interessant alternatief bieden. Wij vinden het draaggemak niet overtuigend genoeg en ervoeren ook de bijgeluiden in standby-mode als storend. We begrijpen ook niet waarom Jabra een accessoire om de hoorn automatisch op te nemen en weer neer te leggen niet standaard meelevert. Het zou geen optie mogen zijn, omdat het gebruiksgemak er enorm bij zou winnen.
Adviesprijs
€ 179
1
2
3
4
Vorig artikelDuitstalig handboek Adobe Photoshop CS2 gratis ter beschikking
Volgend artikelInspiron serie kleurrijke notebooks
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.