Lidl versus Lidl

3
712

doorsneegebruikers niet eens zullen opvallen – hoewel bijvoorbeeld de harde schijven van Western Digital de naam hebben minder lawaai te maken dan die van Seagate. In een afzonderlijk bijlage in PDF formaat kan je een tabel met de technische gegevens bekijken of downloaden. Daarvoor klik je onderaan deze pagina in het venstertje "Gekoppelde bestanden" op het bestand TARGA.PDF.

Achteraanzicht van de Targa Ultra AN64 5000+ DC

Conclusie
Vooral de in België aangeboden Targa Ultra AN64 5000+ DC kan ons voor net geen 1.000 euro erg bekoren, in die mate dat we Nederlandse lezers die niet te ver van de grens wonen durven aanraden even naar België te komen. Je moet je dan wel een ander toetsenbord aanschaffen, maar in ruil krijg je een recentere processor, een betere videokaart en een interessanter softwarepakket.
1
2
3
Vorig artikeliTunes biedt downloads zonder kopieerbeveiliging en met verdubbelde geluidskwaliteit
Volgend artikelOveral een feestje bouwen met draadloze soundbox
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

3 REACTIES

  1. Bedankt voor de tip.
    Heb klantendienst gebeld, en het enige wat ze doen is je gegevens noteren om je een excuusbrief te sturen.
    Ondertussen pc gevonden in Lubbeek. Zaak opgelost, behalve dat ik hem al moeten opendoen heb om de kaart met de DVI aansluitingen correct te monteren (gaf geen contact).
    Voor de rest sofar so good.
    Groeten

  2. Andre, een tip, bel naar de klantendienst van Lidl op 070/70 00 70 en doe je verhaal, soms is het mogelijk een pc over te laten brengen naar het filiaal in je buurt van een andere waar ze wel voorradig zijn (vraag dat maar als ze dat kunnen doen) (ik ben van de kust en hier bij ons, in oostende hebben ze er nog 6 staan)
    mvg,
     

  3. Dit kan wel zijn, maar spijtig genoeg zaten de computers niet op de camion en zijn ze dus vandaag, 04-06-07, niet verkrijgbaar bij Lidl – Korbeek-lo, en ook niet te Leuven. Winkelverandwoordelijke weigert zelf te bellen om te vragen waarom ze niet geleverd zijn. Klantvriendelijk is anders!!

Reacties zijn gesloten.