Concurrentie voor populaire MMORPG World of Warcraft

1
48

Hoe meer je wint in gevechten, en hoe meer quests je tot een goed einde brengt, hoe meer geld en ervaring je verdient. Met die centen kan je dan natuurlijk allerlei dingen kopen, zoals wapens en uitrusting. Met de ervaringspunten kan je je personage dan uitrusten met nieuwe vaardigheden. Zo word je sterker, kan je betere combo’s en moves leren en kom je dus weer een stapje dichter bij de onoverwinnelijkheid.

Lord of The Rings Online

Vanaf level 10 kan je ook in de huid kruipen van een monster

Er is ook nog de mogelijkheid om in de huid te kruipen van een monster. Dat kan wel pas vanaf het moment dat je level 10 bereikt hebt. Zo kan je zelf eens proeven van het leven van een Ork, of in de vacht van een Warg kruipen om onschuldige Hobbits de keel over te bijten. Je kan het jezelf wel inbeelden, dit geeft het spel weer een heel andere, interessante wending.
Op dit ogenblik is het nog niet echt mogelijk om tegen andere échte spelers te vechten, daarvoor is het nog even wachten.

Conclusie
Het is onmogelijk om elk aspect van zo’n groot spel als Lord of the Rings Online – The Shadows Of Angmar tot in de puntjes te bespreken, maar in de korte tijd dat ik ermee kennisgemaakt heb, heb ik me toch al rotgeamuseerd. Een nieuweling is er snel mee weg en de mooie omgevingen geven je echt het gevoel alsof je meedoet in een groot episch avontuur. De mogelijkheden om reisgenootschappen te vormen en om als monster te spelen zijn fantastische vondsten van de makers. Het enige minpunt is het feit dat je nog niet echt tegen andere spelers kan vechten. Maar eenmaal dat wel mogelijk is, kan niets dit online spel nog tegenhouden.

Officiële site van het spel: www.lotro-europe.com
Ontwikkelaar: Turbine Games en Midway Games
Distributeur: Codemasters

Adviesprijs
€ 49,99
1
2
3
4
5
Vorig artikelSnel inzetbare draagbare projector
Volgend artikelKleinste multifunctionele kleurenlaserprinters

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.