Concurrentie voor populaire MMORPG World of Warcraft

1
48

Het meest speciale aan een reisgenootschap zijn de combomoves die je samen kan maken. Op bepaalde tijdstippen in een gevecht kan je een stoot uitvoeren die je medespelers dan weer toelaten om nog een geweldigere ‘move’ te doen. Als je deze combomoves goed leert gebruiken, word je een onverslaanbaar team.
Je kan natuurlijk op je eentje blijven spelen en veel vooruitgang boeken, maar de beloningen die je krijgt door samen met andere spelers te vechten, mag je niet links laten liggen.

Lord of The Rings Online

Missie geslaagd
Buiten het afslachten van andere spelers en monsters, zijn er ook nog de ‘Quests’ die je moet vervullen. Als er een ring boven iemands hoofd hangt, kan je op dat personage toestappen om een quest aan te gaan. Je gaat dan op een missie, een soort van opdracht die je aangaat voor die persoon. Vele spelers zullen dit kennen vanuit World of Warcraft. Het is ook hetzelfde, op één ding na: je krijgt veel meer informatie. Dit keer is het niet zoeken naar wat je nu juist moet doen. Je weet vrijwel onmiddellijk waar je naartoe moet en wat je taak is. Een stap vooruit dus.

Lord of The Rings Online

Als er een ring boven iemands hoofd hangt, kan je op dat personage toestappen om een quest aan te gaan

1
2
3
4
5
Vorig artikelSnel inzetbare draagbare projector
Volgend artikelKleinste multifunctionele kleurenlaserprinters

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.