Concurrentie voor populaire MMORPG World of Warcraft

1
48

Eenmaal in het spel kan je een ras kiezen om mee te spelen. Je hebt de keuze om te spelen als Dwerg, Hobbit, Elf of Mens. Deze behoeven verder geen introductie, het spreekt namelijk voor zich dat een Elf beter kan hardlopen dan een Dwerg en dat een Hobbit zich beter kan verstoppen dan een Mens. Omgekeerd gelden er natuurlijk ook troeven: een Dwerg is beter in het vervaardigen van ijzeren wapens dan een Elf, en een Mens is een pak sterker dan de gemiddelde Hobbit.
Elk ras krijgt in het begin van het spel een soort van introductie, waardoor je de kans krijgt om gewend te raken aan de besturing, de uitgestrekte wereld en de voor- en nadelen van elk type personage.

Lord of The Rings Online

Een introductie laat je kenismaken met de voor- en nadelen van elk type personage

Samen sterk
Eens je op weg bent is er de mogelijkheid om een echt reisgenootschap samen te stellen met andere spelers. Zo kan je elkaar aanvullen. Een snelle, maar zwakke Elf en een trage, maar sterke Dwerg vormen een goed team, dat hebben we in de films al kunnen zien. Maar ook mensen en Hobbits kunnen meedoen in je clubje. Je kan samen veel grotere en moeilijkere uitdagingen aan. Je kan je begeven op meer vijandig terrein, spullen en wapens delen, van elkaar leren, enz…

Lord of The Rings Online

Je kan een reisgenootschap samenstellen met andere spelers

1
2
3
4
5
Vorig artikelSnel inzetbare draagbare projector
Volgend artikelKleinste multifunctionele kleurenlaserprinters

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.