Virtuele Rockgod

0
41

Oefening baart rock
De oefenruimte van GHII heeft drie niveaus. De eerste is die voor complete beginners, aan te raden voor iedereen die nog nooit Guitar Hero heeft gespeeld. De basisvaardigheden en doelen worden onder begeleiding van een leermeester en wat muziek uitgelegd. De tweede oefening is voor de wat gevorderden onder ons en beslaat methoden om snel veel punten te krijgen door gebruik te maken van "Star Power". Star Power is de status die je krijgt wanneer je speciale noten optimaal uitvoert of de whammy-bar net zolang gebruikt totdat de Star Power rechtsonder vol is. Heb je de Star Power bereikt, dan is het de bedoeling om de X-Plorer gitaar naar boven te richten en te rocken als een bezetene!

In je eentje uit je dak gaan

In je eentje uit je dak gaan

De derde oefening is voor zeer gevorderden, maar aan te raden om direct in het begin te doen als je echt goed wil worden. Deze oefening traint je om meerdere noten tegelijk te spelen of heel snel achter elkaar. Het is verder ook mogelijk om gewoon, zonder publiek te oefenen. Hierbij kun je specifieke stukken en nummers keer op keer herhalen en ze zelfs langzamer spelen om het moeilijke vingerwerk echt goed onder de knie te krijgen.

Carrière
In de carrièremodus heb je vier moeilijkheidgradaties variërend van Easy tot Expert. Groot verschil is dat je in Easy modus geen geld kunt verdienen en in de overige modi wel. Met verdiend geld kun je upgrades voor jezelf, je gitaar of je band kopen. Voordat je aan de carrièremodus begint, kun je kiezen uit verschillende soorten gitaren en karakters.

Kleren kiezen in Guitar Hero II

Met verdiend geld kun je upgrades voor jezelf, je gitaar of je band kopen

1
2
3
4
Vorig artikelBreedbeeldnavigatie
Volgend artikelAmerikaanse filmindustrie probeert een getal te verbieden