Bedrijfsbewaking zonder stress

0
119

Een netwerkshare is immers per definitie lokaal. Als u zelf een VPN-verbinding met een netwerkshare op een locatie op afstand opbouwt, kan het natuurlijk weer wel. Maar dat is niet hetzelfde als een camera die data via ftp of http naar een willekeurige internetserver kan uploaden.
De camera kan met behulp van motoren horizontaal en verticaal draaien. Dat loopt horizontaal van -170° tot +170° en verticaal van +45° tot -90°. x

Installatie en configuratie
SMC levert een montagestuk en materiaal mee om de camera aan de muur of tegen het plafond te bevestigen. U kunt de camera ook op een tafel of kast zetten. Voor de initiële configuratie moet u verplicht een netwerkkabel aansluiten, want het draadloze deel staat standaard uitgeschakeld. Het is dus een goed idee om de camera te configureren voordat u hem op de gewenste locatie plaatst of monteert. De camera neemt een ip-adres via dhcp en u kunt er dus met een browser naartoe surfen.

SMC standaard beeld zonder zoom
SMC standaard beeld zonder zoom

Hoewel SMC beweert dat de webinterface met meerdere browsers en platforms werkt, kregen wij het log-inscherm niet aan het werken met Firefox en dat is toch de meest populaire browser naast IE. Kennelijk heeft SMC dit alleen maar getest met IE.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelHD-camcorder van Sony is lichtgewicht
Volgend artikelLefgozers!