Zeer realistische duikbootsim

0
47

Toch enkele minpuntjes…
Jammer genoeg zijn er ook enkele negatieve punten aan dit spel. Niet alles lijkt altijd te kloppen. Enkele crash bugs worden met de eerste patch al verholpen, maar deze zijn er nog lang niet allemaal uit. Ook lijken de patrouilles soms erg saai en langdradig, zelfs als je de tijd versnelt. Soms zou je echt willen doorspoelen naar het volgende gevecht. Afwachten en verder varen is dan de boodschap.

Soms zou je echt willen doorspoelen naar het volgende gevecht

Ook het installeren liep niet echt vlot. Pas na drie keer opnieuw beginnen, en het downloaden van de eerste patch wou het game vlot draaien. Het feit dat je een potige pc nodig hebt om het spel vlot te draaien, maakt het niet voor iedereen geschikt.

Conclusie
Silent Hunter 4 – Wolves of the Pacific is een geweldige duikbootsimulator! Voor de fans is dit spel een must. De duikbootfreaks zullen hun hart kunnen ophalen aan alle instellingen, knopjes en schakelaars die een duikboot bevat. Gelukkig kan je ook zonder al dat gepruts een schip doen zinken, wat het spel dan weer erg toegankelijk maakt voor de beginners. Jammer van de bugs en haperingen af en toe. Gelukkig zullen er snel enkele patches volgen die de meeste euvels zullen verhelpen.

Officiële site van het spel: http://silenthunter4.uk.ubi.com/index.php
Ontwikkelaar: Ubisoft
Producent: Ubisoft

Adviesprijs
€ 49,99
1
2
3
4
Vorig artikelPre-registratie voor HD-recorders
Volgend artikelFoto’s maken in stijl