Sterk toegenomen gebruiksvriendelijkheid

2
19

Ook nieuw is de mogelijkheid om een interne index aan te maken van een PDF-bestand. Achteraf is aan het bestand zelf eigenlijk niets te merken – maar het versnelt het zoeken wel enorm. Uiteraard is dit alleen van belang bij grote bestanden, zoals die bijvoorbeeld worden gecreëerd door een andere nieuw handigheidje, namelijk het archiveren van Outlook e-mails in een PDF-bestand. E-mails kunnen manueel of volautomatisch op gezette tijdstippen worden gearchiveerd.


Minder enthousiast waren we over de mogelijkheid om webpagina’s te converteren naar het PDF-formaat. Met eenvoudige websites lukte dat vrij aardig, maar bij websites gemaakt in een CMS of voorzien van inhoudafhankelijke reclameboodschappen liep de conversie af en toe grondig fout. Het resultaat was dan een PDF-bestand van enkele tientallen pagina’s met brokken tekst.

1
2
3
4
Vorig artikelNieuwe lijn SyncMasters met Windows Vista Premium certificaat
Volgend artikelUltraslanke en veelzijdige GPS-PDA
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

2 REACTIES

  1. Bedankt voor deze test! Wat mij echter opvalt is dat er met geen woord wordt gerept over de 1.7GB aan ruimte die nodig is voor Acrobat 8.0. Is u dat ontgaan misschien?
    mvg,
    Ruud de Graaf 

Reacties zijn gesloten.